Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.

Simpsoneista sanottua

"Rakastan sarjan mustaa huumoria ja ajankohtaisuutta." – Muusikko Petri Nygård Simpsoneista Ilta-Sanomien TV-lehdessä 12.10.2016

Uusimmat viestit foorumilla

Nike Air Max 98 Femme tänään kello 07:35
Nike Internationalist Femme tänään kello 06:15

Ei Simpsoneita tänään

Hi-diddly-ho, Simpsonien ystävä!

Edessäsi aukeaa Simpsonit.org, Suomen laajin keltaiselle perheelle omistettu sivusto. Kattavan ja ajankohtaisen Simpsonit-tiedonlähteen lisäksi sivusto toimii sarjan fanien kohtaamispisteenä keskustelualueineen ja sosiaalisen median kanavineen.

6.11.2016 11:05
Simpsoneita Yhdysvalloissa esittävä Fox-kanava on tilannut sarjasta kaksi uutta kautta. Simpsonit jatkuu siis ainakin kauteen 30 ja jaksoon 669 asti.

"Siitäs saat, Gunsmoke! Hävisit kisan, jossa et tiennyt edes olevasi mukana!" Homer Simpson irvaili lehdistötiedotteessa. Simpsonit ohittaa uusien kausien myötä lännensarja Gunsmoken, joka pitää kärkipaikkaa pisimpään jatkuneena käsikirjoitettuna yhdysvaltalaisena primetime-ohjelmana jaksojen lukumäärässä mitattuna. Sitä esitettiin 50–70-luvuilla kaikkiaan 635 jaksoa.

11.10.2016 16:35
Suomalaiselle ekonomistille Bengt Holmströmille myönnettiin eilen taloustieteen Nobel-palkinto yhdessä yhdysvaltalaisen Oliver Hartin kanssa. Kuusi vuotta sitten esitetyssä Simpsonien 22. kauden avausjaksossa Luovuuden lähteillä Springfieldin ala-asteen oppilaat veikkaavat eri alojen Nobelien saajia, ja Milhouse Van Houtenin ehdokas talouden Nobelin saajaksi on "Bengt R. Holmstrom".

Holmströmin työpaikka Massachusetts Institute of Technology huomioi asian Twitterissä.

Lisää Simpsonien viittauksia Suomeen on nähtävillä täällä.

25.9.2016 11:09
Simpsonien 28. kausi käynnistyy tänään Yhdysvalloissa. Kausi kattaa 22 jaksoa ja jatkuu ensi kevääseen saakka. Vielä ei ole tiedossa, milloin se esitetään Suomessa.

Kauden ensimmäinen jakso vie katsojat johtaja Burnsin nuoruuteen. Kauden neljäs jakso, Kauhujen talon 27. osa, puolestaan on sarjan kuudessadas jakso.

Tammikuussa esitetään Simpsonien historian ensimmäinen tunnin mittainen jakso. Se käsittelee hip hop -musiikkia. Muita kauden teemoja ovat muun muassa virtuaalitodellisuus, Pokémon Go -peli ja Simpsonien reissu Bostoniin.

Vaikka joku hahmoista kuolisi Simpsoneissa, hän ei välttämättä poistu sarjasta kokonaan: kaudella nähdään ainakin Homerin vihamies Frank Grimes, Homerin äiti Mona ja Hassu-klovnin isä Hyman, jotka kaikki ovat kuolleet aiemmissa jaksoissa.

Kaudella esiintyvät ääninä muun muassa näyttelijät Kelsey Grammer ja Jason Alexander, koomikot Amy Schumer ja Bill Burr, fyysikko Neil deGrasse Tyson sekä shakkimestari Magnus Carlsen.

Kauden ensimmäisen jakson alku on Adventure Times -televisiosarjan parodia.

12.9.2016 16:23
Simpsonit hävisi taistelun parhaan animaation Emmy-palkinnosta Archer-sarjalle. Archer on vuodesta 2009 pyörinyt aikuisille suunnattu komediasarja.

Keltainen perhe oli ehdolla myös parhaan äänimiksauksen kategoriassa, mutta siinä voiton vei Mozart in the Jungle.

Simpsonien ääninäyttelijä Hank Azaria voitti uransa kuudennen Emmyn, tällä kertaa Ray Donovan -sarjan sivuosaroolistaan. Neljä Azarian Emmyistä on Simpsoneista.

Emmyt ovat yhdysvaltalaisen televisiomaailman arvostetuimpia palkintoja. Ne jaetaan kerran vuodessa useassa eri gaalassa. Simpsonit jännittivät kohtaloaan viime lauantaina ja sunnuntaina. Sarja on voittanut aiemmin 32 Emmyä.

20.5.2016 15:12
Simpsonien 27. kausi paketoidaan Yhdysvalloissa tänä sunnuntaina. Kauden viimeisen jakson sohvakohtaus on julkaistu etukäteen YouTubessa ja on katsottavissa myös alla. Pätkän tyylin tunnistanee jokainen Ikean huonekaluja joskus koonnut.

Kohtauksen on suunnitellut puolalainen ohjaaja-animaattori Michał Socha, jonka käsialaa on myös 25. kauden jakson Voodoolla vauvoja alku.

"The Simpsons" TM and © Fox and its related companies. All rights reserved. Any reproduction, duplication or distribution is prohibited. This web site, its operators and any content contained herein relating to "The Simpsons" are not authorized by Fox.