Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Jaksot » 6. esityskausi » 25. Kuka ampui johtajan? (osa 1/2)

Kuka ampui johtajan? (osa 1/2)

Who Shot Mr. Burns? (Part I)

Johtaja Burns suututtaa koko kaupungin varastamalla öljyä ala-asteen löytämästä lähteestä. Burnsin öljynporauksesta kärsivät tavalla tai toisella Bart ja hänen puumajansa, Pukin pikku apuri, rehtori Skinner, Lisa, talonmies Willie, Abe ja hänen vanhainkotinsa, Moe, Barney, Smithers sekä jopa jaksossa vieraileva Tito Puente. Homer suuttuu, kun johtaja ei vieläkään muista hänen nimeään, ja koko kaupunki raivostuu viimeistään, kun Burns peittää auringonvalon maksimoidakseen asukkaiden sähkönkulutuksen.

Springfieldiläisten kriisikokouksen jälkeen kaupungin vihatuin mies löytyy henkihieverissä aurinkokellon päältä... Mutta kuka ampui johtajan? Mysteerin selvittely jatkuu seuraavassa jaksossa.

Triviatietoa

  • Burns kaatuu aurinkokellon päälle kädet W:n (west = länsi) ja S:n (south = etelä) kohdalla. Halusiko hän kertoa kirjaimilla jotain, vai onko kello kolmella jokin erityinen merkitys?
  • Ohjelman katsojille järjestettiin kilpailu, jossa piti arvata Burnsiä ampunut henkilö. Edes jakson ohjannut Jeffrey Lynch ei tässä vaiheessa tiennyt murhaajaa!
  • Burnsin iäksi kerrotaan 104, vaikka jaksossa Kaljulääke hänen kerrotaan olevan 81-vuotias.

Katso myös