Kirjoittaja Aihe: 3. esityskausi  (Luettu 13136 kertaa)

Jaksoarvostelu: 3x5 - Voimalan sankari
Vastaus #15 29.01.15 - 11:45
Jaksoarvostelu: 3x5 - Voimalan sankari

Homer estää ytimensulamisen arpomalla mitä nappia painaa. Hänestä tulee sankari, kunnes hän joutuu sattuman kautta saman paikan eteen. Milhousen äiti puolestaan on kieltänyt poikaansa leikkimästä Bartin kanssa, mistä pojat ovat masennuksissa.

Sattuma näyttelee Homerin elämässä suurta osaa, niin hyvässä kuin pahassa. Homerille jää kauheat syyllisyydentunnot vahinkosankaruutensa vuoksi, ja tämän vuoksi jakso onkin helposti lähestyttävä. Myöhemmin on käytetty enemmän 'Jerkass-Homeria'-joka olisi rohmunnut tässäkin jaksossa kunnian kakistelematta itselleen.

Varsin mukavaa katseltavaa koko jakso, parhaana vitsinä Burnsin valkoiset valheet televisiossa Kent Brockmanille. Hauska idea on myös Homerin kuvitelmat sanakirjassa olostaan. Jakson lopussa mies ehkä vähän epärealisesti sinne päätyykin, en tiedä onko tämä viittaus 'D'oh'-sanan pääsystä oikeaan sanakirjaan vai oliko se tuohon aikaan vielä kirjan sivuille päätynyt...

8+/10

Vs: Jaksoarvostelu: 3x5 - Voimalan sankari
Vastaus #16 31.01.15 - 23:08
Hauska idea on myös Homerin kuvitelmat sanakirjassa olostaan. Jakson lopussa mies ehkä vähän epärealisesti sinne päätyykin, en tiedä onko tämä viittaus 'D'oh'-sanan pääsystä oikeaan sanakirjaan vai oliko se tuohon aikaan vielä kirjan sivuille päätynyt..
Jos on ihan puhdas sattuma, niin voi sanoa että ei ole ensimmäinen asia jonka Simpsonit on ennustaneet tapahtuvan :D 
Simpsons did it!