Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Kaikkia ei Simpsonit naurata

Uutiset

Kaikkia ei Simpsonit naurata
20.12.2014 13:21
Yhdysvaltain telehallintovirasto Federal Communications Commission on julkaissut joukon sikäläisiltä katsojilta saamiaan valituksia Simpsoneista, kertoo Mirror.

Moni valituksista on koskenut erilaisia riettauksia. Esimerkiksi niukka-asuista Katy Perryä lähentelevä Moe-nukke jaksossa Joulu on taas! ja Homerin haaveissa Lindsey Naeglea pussaileva Marge jaksossa Voittajan on helppo hymyillä ovat aiheuttaneet pahennusta.

Myös viittaukset huumausaineisiin ovat olleet joillekin katsojista liikaa. Jaksossa Kuumat kuppilat metamfetamiinilaboratoriossa pyörähtävä Homer ja yllä mainitussa Joulu on taas! -jaksossa kannabiksella käyvä juna ovat saaneet herkkähipiäisimpien katsojien tunteet kuumenemaan.

"Ned Flandersin esittäminen Raamatun ohjeita seuraavana sekopäisenä tappajana on todella loukkaavaa", on puolestaan 22. Kauhujen talo -jakson nähnyt uskovainen kirjelmöinyt virastolle. "Lisäksi Jumalan esittäminen Saatanan palvelijana on kristityistä rienaavaa ja kuvottavaa."

Eräs katsoja on jopa ilmoittanut pahoittaneensa mielensä Simpsonien kielenkäytöstä – nimittäin "kakalla käymisestä" ja "pissahädästä".