Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Simpsonit.orgin joululahjavinkit keltaiseen tykästyneille

Uutiset

Simpsonit.orgin joululahjavinkit keltaiseen tykästyneille
10.12.2009 20:41
Onko perhe- tai tuttavapiirissäsi Simpsonit-hörhöjä, joille kelpaisi sarjaan liittyvä joululahja? Sivustomme seuloi laajasta Simpsonit-tarjonnasta oleellisimmat ja mielenkiintoisimmat tuotteet sekä kuumimmat kauppapaikat.

Jos havaitset Simpsonien mentäviä aukkoja lahjansaajan DVD- tai kirjahyllyssä, kannattaa tehdä hintavertailua netissä ennen ostoksille ryhtymistä. CDON.com ja BookPlus ovat varmoja valintoja, mutta keskeisimmät julkaisut eivät ole niin harvinaisia, etteikö niitä löytäisi mistä tahansa hyvinvarustellusta verkko- tai tavallisesta kaupasta.

Tuotantokausibokseja on ilmestynyt tähän mennessä 12 kappaletta. Niistä himotuin lienee syksyllä julkaistu 12. tuotantokausi.

Suomennettuja Simpsonit-sarjakuvakirjoja on julkaistu lähes kolmekymmentä, minkä lisäksi BookPlussalla on kattava valikoima englanninkielisiä sarjiksia. Jouni Paakkisen Simpsonit – Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä -historiikki on jokaisen fanin ehdoton käsikirja ja hyvä vaihtoehto käännösteoksille. Sen toinen painos hupenee kovaa tahtia kauppojen hyllyiltä. Kielitaitoisille oiva valinta on vastikään ilmestynyt John Ortvedin Simpsons Confidential, johon on koottu sarjan historia sen tekijöiden kertomana.

Simpsonit-vaatteet ovat Suomessa kiven alla. Niiden löytymiseen tavarataloista ei kannata luottaa, mutta valikoimat voivat myös yllättää. Esimerkiksi Anttilan ja H&M:n rekeissä on nähty killuvan kellertäviä kuteita. Paitojen lisäksi Springfieldin asukit koristavat usein myös alusvaatteita.

Jos vaatteita ei ole tarve päästä hipelöimään omin käsin, suosittelemme EMP:n postimyyntiä. Nyhveröimmänkin sohvaperunan katu-uskottavuus kohenee huomattavasti esimerkiksi Never too old to rock -hupparilla tai Duff-t-paidalla. Vyötärönsä kadottaneille mutta huumorintajunsa säilyttäneille täydellinen valinta on puolestaan Fat and happy -t-paita, jonka kootkin yltävät aina XXXXL:ään saakka.

Omintakeisimpia lahjoja kannattaa metsästää netistä. Erityisesti Kukunorin sivusto on syynäämisen arvoinen, sillä tarjonta on vakuuttava. Miltä kuulostaisi vaikkapa Bart-olkalaukku tai Mr. Burns -veitsi? Kukunorilla on myös liiketila Helsingin Tennispalatsissa.

Toinen hyväksi koettu kotimainen nettikauppa on Oasis, jonka valikoimat tosin ovat hieman kutistuneet viime aikoina.

Huuto.netistä saattaa yllä mainittujen lisäksi löytyä yhtä sun toista rompetta, mutta varsinainen aarreaitta on kansainvälinen huutokauppa eBay, joka myy myös uusia tuotteita. Simpsonien luojan Matt Groeningin signeeraama taide, harvinaiset animaatiokalvot ja erilainen promootiosälä muodostavat vasta jäävuoren huipun. Tuotteiden aitouteen ja myyjien luotettavuuteen kannattaa luonnollisesti suhtautua kriittisesti, minkä lisäksi on hyvä pitää mielessä pitkät toimitusajat ja korkeat postitusmaksut ulkomailta ostettaessa.