Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2007 » Heinäkuu

Heinäkuun 2007 uutiset

17.7.2007 16:36
Etelä-Englannissa sijaitsevan historiallisen turistinähtävyyden viereen on ilmaantunut vastapainoksi enemmän nyky-yhteiskuntaa symboloiva hahmo: Homer Simpson.

Cerne Abbasin kylän liepeille maahan ikuistettu 55-metrinen taideteos on kummastuttanut kansaa jo vuosisatojen ajan. Nuijaansa – itse asiassa kahta nuijaansa – esittelevän hepun tarkasta alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa. Sen sijaan alkuviikosta hahmon viereen ilmestyneen, kalsarit jalassa donitsia kannattelevan Homerin tiedetään mainostavan tulevaa The Simpsons Movieta.

"Hämmästyttää, että he saivat tehdä jotain noin typerää. Tämä on tieteellisesti merkittävä alue", uhoaa Englannin pakanayhdistyksen edustaja Ann Bryn-Evans. Yhdistyksessä toivotaan, että sade häivyttäisi vesiliukoisella maalilla tuhritun Homerin pian pois.

(Lähde: Helsingin Sanomat / STT)

11.7.2007 11:22
Yhdysvaltain Vermontissa sijaitseva 9 300 asukkaan Springfield-niminen kaupunki on voittanut 20th Century Foxin järjestämän internet-äänestyksen, jossa valittiin kolmentoista maassa sijaitsevan Springfieldin joukosta Simpsonien virallinen kotikaupunki.

Itärannikolla sijaitseva Vermont päihitti äänestyksessä 733 äänellä Keskilännen Illinois'n. Voittaja saa kunnian järjestää The Simpsons Movien ennakkonäytöksen 21. heinäkuuta. Tilaisuutta juhlistamaan saapuu myös elokuvan tekijöitä.

"Olemme innoissamme", kertoi kaupungin kauppaneuvoston varapuheenjohtaja Patricia Chaffee uutistoimisto AP:lle. "Nousimme altavastaajista voittajiksi, mikä tekee tästä niin hienoa meille."

Kisa järjestettiin USA Today -lehden verkkosivuilla, jonne kilpailijoita pyydettiin tekemään esittelyvideo kaupungistaan. Voittajan videolla paikallinen televisiojulkkis jahtaa jättidonitsia pitkin kaupungin katuja. Kaikki esittelyvideot ja äänestyksen lopputulokset voi katsoa täällä.

Vermontin kuvernööri Jim Douglas onnitteli voittajaa tuoreeltaan. "Tämä on jännittävä hetki kaikille vermontilaisille. Kenties vielä tärkeämpää on, että tämä todistaa jättidonitsin pystyvän mihin vain."

6.7.2007 14:10
Kuten Simpsonit.org uutisoi vajaa kuukausi sitten, kansainvälinen 7-Eleven-kauppaketju on ilmoittanut lavastavansa yksitoista liikettään Pohjois-Amerikassa Simpsoneista tunnetuiksi Kwik-E-Marteiksi, joista voi ostaa muun muassa Buzz Colaa, Krusty-O-muroja sekä Slurpee-juomia Squishee-mukeissa.

Homma on nyt toteutettu käytännössä. Tsekkaa kuvat kalifornialaisesta Kwik-E-Martista täällä.

Tempauksella markkinoidaan tulevaa Simpsonit-elokuvaa.

5.7.2007 19:47
Dome.fi haastatteli Simpsonien julkaisusta Suomessa vastaavan FS-Film Oy:n Antti Toiviaista ja kyseli tältä The Simpsons Movien dubbaamisesta.

Toiviainen paljastaa, että suurin vaikuttava tekijä leffan dubbaamiseen oli se, että sen ikärajaksi valittiin Valtion elokuvatarkastamossa K7. "Täten dubatut versiot ovat aivan omiaan perheen pienimmille", Toiviainen selventää.

Koko haastattelu on luettavissa täällä.

4.7.2007 19:20
The Simpsons Movien suomenkielisen version ääninäyttelijät on julkistettu. Valinnat ovat nähtävillä täällä.

Nimekkäimpiä ääniä ovat näyttelijät Kari Hietalahti, Jukka Rasila, Markku Toikka sekä Hannele Lauri. Idols-stara Anna Abreu ja taannoinen tenavatähti Antti L. J. Pääkkönen saivat myös roolit, Pääkkönen vieläpä kuuden hahmon edestä.

Leffaskaba.fi-sivuston järjestämässä kilpailussa ääniroolin itselleen voitti hyvinkääläinen Elisa Labbas.