Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » 2009 » Heinäkuu

Heinäkuun 2009 uutiset

26.7.2009 20:55
Simpsonien esiintyminen tämän vuoden Comic-Con-sarjakuvamessuilla San Diegossa sai lisäväriä, kun Guinnessin ennätyten kirjan edustaja piipahti lavalla kertomassa, että sarja on päässyt maineikkaan maailmanennätyksiä listaavan teoksen sivuille.

Simpsonit ohitti tänä vuonna The Adventures of Ozzie and Harrietin kaikkien aikojen pitkäkestoisimpana tilannekomediana. Yhdysvalloissa vuosina 1952-1966 esitettyä sarjaa tehtiin kaikkiaan 435 jaksoa, kun Simpsonien vastaava luku on tällä hetkellä 441. Simpsonit on myös voittanut Emmy-palkintoja enemmän kuin mikään muu televisiosarja, mistä tuli ennätysten kirjaan toinen merkintä.

(Lähde: Simpsons Channel)

17.7.2009 18:28
Simpsonit on tänä vuonna ehdolla kolmen Emmy-palkinnon saajaksi. Gone Maggie Gone -jakso kilpailee parhaan alle tunnin mittaisen animaation tittelistä, ja Alf Clausenin samaan jaksoon luoma musiikki on ehdolla parhaan sävellyksen kategoriassa. Ääninäyttelijäkategoriassa puolestaan Hank Azaria, Dan Castellaneta ja Harry Shearer rohmusivat yhteensä puolet kaikista ehdokkuuksista. Animaatiosarja Family Guy nokitti Simpsoneita, sillä se on yksi seitsemästä parhaan komediasarjan voittajaehdokkaasta. Simpsonit ei ole koskaan ollut ehdolla kyseisessä kategoriassa. Yhdysvaltalaisen television arvostetuimmat palkinnot, Primetime Emmyt, jaetaan kahdessa eri gaalassa Los Angelesissa syyskuun puolivälissä. Kaikki ehdokkaat löytyvät täältä.
14.7.2009 10:22
Muun muassa Super Size Me -dokumentistaan ja 30 päivää -sarjastaan tunnettu Morgan Spurlock ohjaa Simpsonien 20-vuotisjuhladokumentin, joka esitetään Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2010. Dokkarin nimeksi tulee The Simpsons 20th Anniversary Special – In 3D! On Ice!, vaikkei siinä nähdä Simpsoneita 3D:nä sen enempää kuin jäälläkään.

"Kun minulle soitettiin asiasta, pidin sitä pilana ja suljin puhelimen", Spurlock kertoo. "Sitten sain kuulla sen olevan totta. Pyörryin siihen paikkaan. Kun virkosin, soitin kaikille tutuilleni, koska tämä saattaa olla siistein juttu, jonka pääsen urallani tekemään."

Dokumentissaan Spurlock tarkastelee, miten maailma on nähnyt Simpsonit ja Simpsonit maailman sarjan kahdenkymmenen esitysvuoden aikana.

(Lähde: SNPP.com/Fox)

9.7.2009 22:17
Simpsonien Klassikot-sarjan toinen osa on saatavilla nyt. Lehdykkä sisältää neljä Suomessa ennen julkaisematonta tarinaa, ja se vastaa Yhdysvalloissa vuosi sitten ilmestynyttä Simpsons Classics -sarjan numero 17:ää. Simpsonit.org jututti Simpsonit-kirjojen suomentajaa Henrik Lainetta. Lukaise täällä miehen mietteet sarjiksista sekä niiden suomentamisesta!
5.7.2009 09:07
Simpsonit.orgin kesäkuun gallupiin vastanneista yli kuudestasadasta henkilöstä lähes puolet tahtoisi, että vanhat Simpsonit-jaksot animoitaisiin ja äänitettäisiin uudestaan. Hieman yli neljäsosa vastusti ajatusta. Tämän ja muiden kyselyidemme tuloksia voit tarkastella täällä. Etenkin sarjan ensimmäisen esityskauden piirrosjälki on paljon koruttomampaa ja hahmojen äänet hiomattomampia kuin nykyään, kaksikymmentä vuotta myöhemmin. Varsinkin visuaalinen puoli nousee usein esille Simpsonien varhaisvuosista keskustellessa, ja sarja oli aikoinaan jopa kaatua tuotantovaiheessa ilmenneisiin animaatio-ongelmiin.