Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Uudet esityskausiboksit saavat osakseen kovaa kritiikkiä

Uutiset

Uudet esityskausiboksit saavat osakseen kovaa kritiikkiä
17.1.2010 16:44
Aiemmin tällä viikolla Yhdysvalloissa julkaistut Simpsonien 20. esityskauden DVD ja Blu-ray ovat saaneet faneilta tylyn vastaanoton.

Bokseja kritisoidaan erityisesti kommenttiraitojen ja ekstrojen puutteesta. Aiemmilla kausilla jaksoja on kommentoinut Matt Groening tai joku muu tuotantotiimin jäsen ja ekstroja on ollut mielin määrin poistetuista kohtauksista haastatteluihin, mainoksiin ja animaatioluonnoksiin.

Lyhyt pätkä jo televisiossa esitetystä Simpsonit-dokumentista on fanien mielestä lähes loukkaava yritys paikata ilmiselviä puutteita. Valikoissa on käytetty ainoastaan mustavalkoisia piirroksia, ja itse pakkauskin on aiemmilta kausilta tuttu hankala pahviviritys, joka naarmuttaa levyjä helposti.

Blu-ray-version kansivihkon virkaa toimittaa kuin koko surkeuden summatakseen ainoastaan jaksojen nimet luetteleva paperilappunen.

"Olen iso fani ja todella pettynyt 20. kauden julkaisuun", kirjoittaa Douglas Peter England -niminen henkilö Amazon.com-verkkokaupan asiakasarvosteluosiossa. "Pidän jaksojen katsomisesta kommenttiraitojen kanssa, jolloin saan taustatietoa jokaisesta jaksosta. Tällä julkaisulla ei ole kommentteja eikä ekstroja. Niillä on varmaan kiire saada kaudet kauppoihin mahdollisimman nopeasti laadusta välittämättä. Hävetkää! Menetitte uskollisen fanin", kirjoittaja lähettää terveisiä tuotantoyhtiö Foxille ja lätkäisee arvionsa perään yhden tähden viidestä mahdollisesta.

"Ja kuitenkin tätä myydään suunnilleen samaan hintaan kuin muitakin kausia", komppaa Simpsons Crazy -fanisivusto ja veikkaa boksien paranneltujen painosten ilmestyvän muutaman vuoden sisään.

Simpsons Channel -saitti puolestaan listaa kymmenen syytä olla ostamatta koko pakettia. Sivusto jopa muistuttaa, että saman sisällön saa ilmaiseksi lataamalla jaksot netistä, ja kuin vakuudeksi lisää vielä linkin BitTorrent-sivustolle, jonka kautta kausi on ladattavissa.

20. kauden DVD:n ja Blu-rayn ilmestymisajankohta Suomessa selvinnee lähiaikoina.