Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Jouni Paakkisen historiikista ilmestyi pokkaripainos

Uutiset

Jouni Paakkisen historiikista ilmestyi pokkaripainos
24.1.2010 16:57
Jouni Paakkisen Simpsonit – Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä -kirjasta on ilmestynyt kolmas painos. Kyseessä on loppuunmyytyä, kovakantista ensipainosta ja toista, pehmeäkantista painosta huokeampi pokkariversio.

"Nämä edulliset pokkarit ovat standardikokoisia, ja täten Simpsonit-kirjankin pokkariversio on ensimmäistä ja toista painosta pienempi ulkomitoiltaan ja tekstin kooltaan, mutta sinänsä sisällöstä ei ole mitään karsittu", kirjailija kertoo Simpsonit.orgin keskustelupalstalla.

"Oikeastaan asia on päinvastoin. Kirjaan on taas hiukan päivitetty loppupäätä ajan tasalle. Jos sinulla on ensimmäinen tai toinen painos, voit lukea kolmanteen painokseen tehdyt lisäykset ja muutokset kirjan oheislinkkisivulta."

Jouni Paakkinen on Suomen suurimmaksi Simpsonit-faniksi usein kutsuttu luokanopettaja Maskusta. Vuonna 2008 ilmestyneen Simpsonit-historiikin lisäksi hän on julkaissut kansien välissä televisiotekstitysten käännöskukkasia sekä parhaita aprillipiloja. Paakkinen on myös maailman suurimman Simpsonit-fanisivuston, The Simpsons Archiven, ylläpitäjä.