Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Yhteenveto Simpsonien Comic-Con-keskustelutilaisuudesta

Uutiset

Yhteenveto Simpsonien Comic-Con-keskustelutilaisuudesta
24.7.2011 13:30
Torstaina käynnistynyt Yhdysvaltain suurin pop-kulttuuritapahtuma Comic-Con päättyy tänään San Diegossa. Eilen joukko Simpsonien tekijöitä vieraili tuttuun tapaan messuilla järjestetyssä keskustelutilaisuudessa fanien kysymyksiin vastailemassa. Suuria paljastuksia sarjasta tai sen tulevaisuudesta ei tilaisuudessa herunut, mutta jotain mielenkiintoista kuitenkin.

Simpsonien päätuottaja Al Jean kertoi, että ensi kauden joulujaksossa katsotaan jälleen Simpsonien tulevaisuuteen, tällä kertaa 30 vuoden päähän. Kyseessä on sarjan neljäs tulevaisuusjakso.

Simpsonien ja Futuraman välistä crossover-jaksoa ei ole tekeillä, kuten ei myöskään uutta Ralph Wiggumiin keskittyvää jaksoa. Tulevalla kaudella ei ole Sideshow Bob -jaksoakaan. Moe sen sijaan saa oman jaksonsa, jossa käydään läpi hänen baarinsa historia.

Sarjan luoja Matt Groening paljasti johtaja Burnsin käyttävän yhdessä tulevista jaksoista iPadissaan Angry Burns -nimistä sovellusta. Kaikella todennäköisyydellä tämä viittaa suomalaisen Rovio-pelifirman Angry Birds -peliin.

Jean totesi, ettei Simpsonit-musikaalia ole tekeillä, vaikka myönsi asiasta kysyneen fanin idean hyväksi. Groening sanoi kirjoittaneensa taannoin Simpsonit-jäämusikaalin.

Sekä Jean että Groening vaikuttivat toivovan, että Ned Flanders ja Edna Krabappel pysyvät yhdessä. "Nedin on vaikea olla yksin, ja Edna ansaitsee kokea onnellisuutta", Jean pohti. "Ja Bart ansaitsee saada naapurikseen opettajansa", Groening lisäsi.

(Lähde: Digital Spy)