Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Sopu syntyi, Simpsonit jatkuu vielä ainakin kaksi kautta

Uutiset

Sopu syntyi, Simpsonit jatkuu vielä ainakin kaksi kautta
8.10.2011 09:38
Simpsonien ääninäyttelijät ja tuotantoyhtiö Fox ovat päässeet sopuun näyttelijöiden palkanalennuksesta. Fox on tilannut Simpsoneita kaksi lisäkautta, mikä tarkoittaa, että sarja jatkuu ainakin kauteen 25 saakka.

TheWrap-sivuston mukaan näyttelijät suostuivat nirhaisemaan palkoistaan kolmanneksen, kun Fox vaati alun perin näiltä 45 prosentin leikkauksia. Näyttelijöiden palkka per jakso laskee noin 440 000 Yhdysvaltain dollarista noin 300 000 dollariin. Sen sijaan näyttelijöiden vaatimus saada pieni osuus sarjan tuottamista voitoista ei mennyt läpi.

Aiemmin TheWrap uutisoi Simpsonien jatkuvan korkeintaan yhden kauden, vaikka palkkasopu syntyisikin. Sisäpiirilähteeseen perustuneen uutisen ehti möläyttää ilmoille myös muun muassa Ilta-Sanomat.

Tunnelmat neuvotteluissa olivat ilmeisen tuimat. Esimerkiksi Harry Shearer purkautui melko katkeraan sävyyn The New York Timesille ja totesi, että ainoat vaihtoehdot ovat sarjan lopettaminen tai hänen erottamisensa.

Sovun synnyttyä tunnelmat ovat keventyneet sekä sarjan tekijöiden että fanien joukossa. James L. Brooks, yksi Simpsonien kehittäjistä, tweettasi itkevänsä animoituja onnen kyyneleitä. "Woo hoo! Voitin Andy Rooneyn!" Fox puolestaan hihkui tiedotteessaan viitaten 60 Minutes -ohjelman juontajaan, jonka viimeinen jakso esitettiin viikko sitten.