Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Maailmanennätystä hamunnut Simpsonit-fani: "Fox varasti ideani"

Uutiset

Maailmanennätystä hamunnut Simpsonit-fani: "Fox varasti ideani"
12.1.2012 19:03
Kaksi vuotta sitten Simpsonit.org uutisoi monen muun tahon tavoin walesilaisen Glyn Stottin yrityksestä päästä Guinnessin ennätysten kirjaan katsomalla peräkkäin kaikki Simpsonien jaksot. Tämä olisi ollut kaikkien aikojen pisin yhtäjaksoinen televisionkatseluputki. Sen koommin Stottista ei kuitenkaan kuulunut mediassa mitään.

Muutama päivä sitten levisi puolestaan uutinen Foxin järjestämästä tilaisuudesta, jossa Simpsonien faneille annetaan 8. helmikuuta mahdollisuus yrittää täsmälleen samaa ennätystä Los Angelesissa. Ja tämäkös Glyn Stottia sapettaa.

Stott on suunnitellut ennätystempausta vuodesta 2008 saakka. Simpsonien oikeudet omistava Fox sekä sarjaa Isossa-Britanniassa esittävä Sky1-kanava antoivat ennätysyritykselle siunauksensa, mutta siihen tuki loppuikin. Mies oli valmis yrittämään ennätystä, mutta Fox ja Sky1 eivät suostuneet järjestämään hänelle julkista suorituspaikkaa eivätkä palkkaamaan virallisia tuomareita ja ajanottajia.

Stott jatkoi ponnisteluja tempauksen järjestämiseksi, kunnes sai viime sunnuntaina lukea Facebookista Los Angelesissa järjestettävästä vastaavasta tapahtumasta. Pettymys oli suuri.

"Minusta Fox varasti ideani", hän sanoo Simpsonit.orgille. "On inhottavaa, etteivät he edes kutsuneet minua osallistumaan. Olen suuri Simpsonien fani ja ennätyksen yrittäminen olisi ollut unelmieni täyttymys. He saivat minut näyttämään valehtelijalta. En halunnut kunniaa enkä edes rahapalkintoa, olisin antanut sen hyväntekeväisyyteen."

Stott kertoo, että hän haluaisi lähteä Yhdysvaltoihin yrittämään ennätystä muiden fanien kanssa, mutta hänellä ei ole rahaa lentolippuja varten.

Stott yrittää edelleen järjestää omia ennätyksenrikkojaisiaan ja pyytää siihen apua Facebookiin perustamassaan ryhmässä.