Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Miltä tuntui 86 tunnin Simpsonit-maratoni?

Uutiset

Miltä tuntui 86 tunnin Simpsonit-maratoni?
16.2.2012 17:38
Äskettäin Guinnessin ennätysten kirjaan päässeet kalifornialaiset Jeremiah Franco ja Carin Shreve kertovat Entertainment Weeklylle, miltä kaikkien aikojen pisin televisionkatselurupeama tuntui.

Muutama päivä koitoksen päätyttyä kumpikin vakuuttaa olevansa hyvässä kunnossa. Pahiten koitoksessa kärsivät kuulemma silmät.

Carin alkoi väsyä vasta noin 80 tunnin jälkeen.

"Yksi tyyppi kysyi minulta, olenko joku androidi, kun en ole liikkunut kahteen ja puoleen päivään", hän muistelee.

Jeremiah sanoo väsymyksen iskeneen jo noin 45 tunnin kohdalla. Hän piti itseään vireillä kofeiinipitoisen limsan ja myöhemmin energiajuoman avulla. Pientä kekseliäisyyttäkin kaivattiin.

"Soittelin löytämälläni omenalaatikolla bongoja pitääkseni itseni liikkeellä ja aivoni käynnissä."

Ruoaksi Jeremiah valitsi kanaleipiä ja hampurilaisia. Carin oli kasvislinjalla, koska ei halunnut kroppansa hidastuvan lihansyönnistä.

Aluksi kilpailijoille suotiin kymmenen minuutin tauko kahden tunnin välein. Myöhemmin he saivat halutessaan vaihtaa sen viiden minuutin taukoon kerran tunnissa. Kumpikin voittajista oli liikkeellä kymmenen minuutin taktiikalla.

Carin kertoo kilpailuteltassa velloneesta hajusta. Noin 14 tunnin kohdalla hän joutui vaihtamaan paikkaa, ettei olisi oksentanut.

Jeremiah nautti aluksi muiden fanien kohtaamisesta ja yhteisöllisyydestä, mutta lopussa hän vain halusi pois koko paikasta. Carin vaikuttaa pitäneen kokemuksesta kilpakumppaniaan enemmän – huolimatta hirveästä hajusta ja siitä, että hänen vierustoverinsa muuttui harhaiseksi ja kuvitteli istuvansa autossa.

Tempauksen järjestänyt Fox lopetti kisan puolisen tuntia ennätyksen rikkoutumisen jälkeen, ja uusiksi ennätyslukemiksi kirjattiin 86 tuntia, 37 minuuttia ja 2 sekuntia. Jäljellä ollut kaksikko kertoo pienestä pettymyksestä huolimatta ymmärtävänsä keskeyttämispäätöstä. Jeremiah sanoo, että olisi jaksanut vielä pari tuntia, Carin uskoo jopa sadan tunnin rikkoutumisen olleen hänelle mahdollista.

22-vuotias Jeremiah ja 33-vuotias Carin kertovat kumpikin katselleensa koko ikänsä Simpsoneita, Carin jopa The Tracey Ullman Show'n ajoista saakka.

"Perheeni katsoo Simpsoneita joka ilta, se saattelee meidät nukkumaan", Carin toteaa. "Osaan jaksot DVD:iltä ulkoa, mutta asennoiduin niin, että näin ne nyt ensimmäistä kertaa. Se oli hauskaa, ja naurun avulla selvisin koko koitoksesta."