Simpsonit tällä viikolla

Arkisto

Simpsonit tällä viikolla Subilla

Maanantai
Ei Simpsoneita.
Tiistai
Ei Simpsoneita.
Keskiviikko
Ei Simpsoneita.
Torstai
Ei Simpsoneita.
Perjantai
Ei Simpsoneita.
Lauantai
Ei Simpsoneita.
Sunnuntai
Ei Simpsoneita.
Navigaatio
Simpsonit.org » Uutiset » Simpsonien katsojamäärä romahti Yhdysvalloissa

Uutiset

Simpsonien katsojamäärä romahti Yhdysvalloissa
22.5.2012 17:11
Simpsonien katsojaluvut putosivat jyrkästi toissapäivänä päättyneen 23. kauden aikana. 22 jaksolla oli keskimäärin noin 6,3 miljoonaa katsojaa, kun vielä viime kaudella yleisöä oli keskimäärin miljoona enemmän. 6,3 miljoonaa on heikoin katsojakeskiarvo koko sarjan historiassa. Edellinen pohjanoteeraus, 6,9 miljoonaa, oli kaudelta 20.

Tällä hetkellä kuusi sarjan vähiten katsotuinta jaksoa on äskettäin päättyneeltä kaudelta. Heikoimmat lukemat kirjautti toiseksi viimeinen jakso Ned 'n Edna's Blend, jota tapitti tasan neljä miljoonaa ihmistä. Myös kauden huipennus, hurjasti mainostettu Lady Gaga -jakso Lisa Goes Gaga, floppasi pahasti ja jäi selvästi alle viiden miljoonan.

Eniten katsojia keräsi tammikuussa esitetty 11. jakso The D'oh-cial Network, peräti 15,7 miljoonaa. Sen menestys tosin johtui pitkälti siitä, että juuri sitä ennen tuli televisiosta valtavan suosittu amerikkalaisen jalkapallon ottelu.

Vaikka Simpsonit on kaukana kymmenien miljoonien katsojien kultaisista päivistään, pärjää se omalla kanavallaan Foxilla kohtalaisesti. Sarja pyörii muutaman muun animaation kanssa sunnuntai-iltojen Animation Domination -paikalla, ja ainoa haastaja noista ohjelmista on Family Guy, joka oli tällä kaudella katsojalukujen valossa muutamaan otteeseen suositumpi kuin Simpsonit.

Simpsonit jatkuu vielä ainakin kahden kauden eli 44 jakson verran. 25. kausi alkaa Yhdysvalloissa tämän vuoden syksyllä.

(Lähde: Simpsons Channel)